Inchiriere personal evenimente

Hostess

Colaboratoarele noastre sunt profesioniste, cu o indelungata experienta in domeniul artistic si pot veni la evenimentele dvs

Patrundeti alaturi de noi intr-o lume in care magia feminitatii si frumusetea tesaturilor costumelor va vor capta negresit atentia.

La noi gasiti hostess si animatoare la cel mai bun pret pentru nunta sau petrecerea dumneavoastra.

Bucatari si ospatari

Fie ca planificati un banchet  sau o cina romantica in doi, inchirierea unui bucatar profesionist poate sa duca experienta dumneavoastra culinara la alt nivel. Bucatarii nostri sunt specializati in realizarea unui numar impresionant de preparate, cu ingrediente ce variaza de la cele organice, locale, la mancaruri exclusiviste, din bucataria internationala.

Indiferent de tipul evenimentului organizat, vom pune mancarea la loc de cinste, cu ajutorul bucatarilor nostri experiementati. Ne mandrim cu standardele cele mai inalte din industrie si putem furniza solutii complete, de la achizitionarea ingredientelor necesare, la realizarea meniurilor si prepararea unor mancaruri delicioase. Agenda noastra este plina de colaboratori faimosi, bucatari pentru evenimente pe care-i putem inchiria atat pentru ocazii publice, cat si private, pregatiti pentru a gati pentru dumneavoastra si oaspetii dumneavoastra.