Închiriere cort

Calitatea de top este extrem de importanta in activitatea noastră si caracterizeaza toate serviciile pe care Tent4Event le ofera. Multumirea clientilor este primordiala pentru noi, de aceea ne indeplinim  sarcinile cu cea mai mare atentie către detalii.

Daca va doriti un eveniment exclusivist, unic, organizat în aer liber,  Tent4Event are solutia perfecta pentru dumneavoastra, punandu-va la dispozitie corturi  profesionale pentru evenimente corporate, personale sau publice. Tent4Event este o companie care isi desfasoara activitatea la nivel national.

Calitatea si diversitatea structurilor modulare pe care le oferim, asigura din punct de vedere estetic si tehnic, succesul oricărui tip de eveniment.

Oferta noastra dispune de pavilioane din structura usoara (cu dimensiunea de 3mx3m si 3mx4m) si de structuri modulare (dimensiune de 10mx10m). Toate tipurile de cort pot fi dotate cu podina, exclusiv structura lemnoasa, care poate fi (sau nu) mochetata, in functie de cerintele clientului.

Elementele de scenotehnica sunt de asemenea un aspect esetial in ceea ce priveste organizarea unui eveniment. Corturile Tent4Event sunt astfel create incat sa ofere cadrul si spatiul necesare amplasarii in conditii siguranta a elementelor de scenotehnica (scena, sisteme sonorizare s.a.)

Toate corturile Tent4Event pot fi dotate, optional, cu: echipamente profesionale de climatizare (aer conditionat), echipamente profesionale de incalzire (generatoare aer cald), generatoare de curent, iluminat arhitectural, candelabre, grupuri sanitare ecologice, clasice sau de lux.

Tent4Event ofera servicii de inchiriere  la nivel national, dispunand de logistica necesara realizarii operatiunilor de montaj, indiferent  de suprafata pe care urmeaza sa fie amplasat cortul.