Nunta la cort

Botez

Botezul este o ceremonie de o mare incarcatura emotionala ce este prezent in viata fiecarui bebelus si reprezinta primul contact al copilului cu lumea crestina. Desi poate parea dificil sa organizezi un botez de vis, noi va vom demonstra ca trebuie doar sa aveti putina rabdare si atentie pentru ca totul sa iasa exact asa cum va doriti.

Alaturi de partenerii specializati in organizare botez (formatii de muzica, DJ, fotograf, cameraman, decorator etc.) suntem pregatiti ca petrecerea copilului dumneavoastra sa fie de neuitat.
Botez

Petreceri copii

Este ziua copilului tau si vrei sa-i faci o surpriza?
Vrei o petrecere la firma pentru copii angajatilor?
Vreti sa organizati serbarea de sfarsit de an scolar?

Tent4event este  raspunsul la intrebarile dumneavoastra! Organizam petreceri de copii si va  punem la dispozitie servicii diverse: Clowni, Personaje de  Poveste, Printese, Vrajitoare, Stafii, Vampiri, Mos Craciun,  Magicieni, Face Painting, Mascote, Decoratiuni din Baloane,  Baloane cu Heliu personalizate in functie de tematica petrecerii ( inimioare,  animalute, personaje Disney, sabii, pistoale, etc… ), articole de petrecere  coifuri, masti, pahare, farfurii, tunuri confetti, bannere petrecere, etc…), masina cu baloane de sapun, artificii, costume de  carnaval, jocuri si multe alte surprize !!!
 

 

Petreceri copii

Petreceri tematice

Considerăm că în zilele noastre, unde posibilitățile sunt multiple, aproape nimic nu ne mai poate surprinde în materie de distracție, cluburi și petreceri. Cluburile în care ieșim săptămânal pregătesc clienților mai multe tipuri de programe artistice, care includ animatoare, show-uri de bartending, decoruri sofisticate și bineînțeles muzică, aleasă în funcție de tiparul în care se încadrează fiecare club. Dar dacă vrei să organizezi propria petrecere tematică? Daca vrei să ieși din tiparul și programul cluburilor în care ai fost până acum, iată mai jos zece variante de petreceri cu diferite teme, prin intermediul cărora îți vei surprinde prietenii.
1.Bond party – unde fiecare bărbat invitat trebuie să încerce să reproducă într-un mod cât mai fidel stilul și vestimentația diferitelor caractere Bond. Codul vestimentar al femeilor include rochia de seară, cât mai elegantă și accesorizată corespunzător. Cea mai potrivită băutură pentru această petrecere este cea pe care personajul James Bond o preferă în filmele sale: „Vodka-Martini, shaken not stirred”.În ceea ce privește muzica, organizatorul petrecerii poate alege numeroase melodii de pe coloana sonoră a celor 23 de filme
2. Childhood party (Înapoi la copilărie) – petrecerea în cadrul căreia toți invitații își pot aduce aminte cu drag de copilărie, decorul fiind unul al dulciurilor, jocurilor și desenelor animate de altă dată. Încăperea poate fi decorată cu jucării, ecrane pe care să ruleze reclame vechi, desenele care ne încântau odată, jocuri de șotron desenate pe pardoseală. Servirea la bar poate include jeleuri, cutii de suc cu pai, gumă cu surprize, iar dress-code ul va include bretele, teniși, haine colorate și costume ale personajelor Disney.
3.Word party – fiecare invitat își va alege un cuvânt care îl va reprezenta în seara respectivă, printat pe tricou sau pe o coală autocolantă. Invitații vor încerca să se asocieze cu celelalte persoane în funcție de cuvintele de pe tricou, iar grupurile de prieteni care vor alcătui propoziții interesante cu ajutorul cuvintelor care le aparțin, vor fi premiați în băutură. Decorul poate fi accentuat cu jocuri de cuvinte precum scrabble sau pagini din dicționare, tipărite la scări mari.
4.Jungle party – invitații trebuie să se costumeze evident într-un animal sălbatic care aparține de junglă, iar imaginatia participanților se poate contura într-o petrecere cu maimuțe, zebre, crocodili, elefanți sau alte variante. Pentru mai mult efect, cuplurile se pot îmbrăca la fel.Invitații pot fi primiți cu băuturi exotice (ca de exemplu Pina Colada, Mai Tai, Blue Lagoon, iar muzica trebuie să includă și ritmuri africane și asiatice.
5.Noapte arăbească – petrecerea la care invitații au un dress-code bine stabilit, și anume: bărbații trebuie să vină îmbrăcați în tradiționala robă lungă și albă, alături de baticul denumit”keffiyen”, iar femeile vin îmbracate în tradiționala „abaya”(robă lungă, neagră, accesorizată cu vălul negru ce se poartă pe cap). Organizatorul poate angaja animatoare care să danseze pe muzica tradițională arăbească, și care să poarte costume de belly-dance. De asemenea, pot fi organizate în cadrul încăperii mai multe corturi, unde invitații își pot face tatuaje cu henna, ce le vor aduce aminte de respectiva petrecere preț de 10 zile. Bufetul nu trebuie să lipsească, și poate include salate arăbești,hummus,tabouleh,kafta și dulciuri specifice.
6.Bal mascat – unde prima regulă și cea mai importantă va impune invitaților să nu își dea masca jos. Participanții își aleg măști ce reprezintă animale, personaje mitice, alături de coafuri inedite, și vor încerca să nu își dezvăluie identitatea, pentru a crea o atmosferă incitantă. Este foarte important ca decorul să fie unul extrem de elegant, invitații fiind serviți cu șampanie și cocktailuri extravagante. Poate fi amplasat un bufet care să abunde în dulciuri rafinate, precum tartele franțuzești, macarons (apreciatele prăjiturele cu cremă la mijloc), choux a la creme sau creme au beurre. Este indicat ca muzica să fie una relativ lentă, blues sau jazz, saxofonul întreținând eleganța petrecerii.
7.Hollywood party – la această petrecere, participanții trebuie să încerce să imite cât mai bine cu putință o vedetă de la Hollywood, atât prin vestimentație cât și comportament. Perechile se pot deghiza în cupluri celebre. Spre finalul petrecerii, cele mai potrivite două personaje vor primi Premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare. Muzica poate fi aleasă dintre albumele artiștilor internaționali aflați în top, iar barul este aprovizionat cu băuturi extravagante și fructe exotice.
8.Seară venețiană( Carnavalul de la Veneția) – invitații vor primi la intrarea în locație o mască( fie ea cu accente feminine sau masculine), iar muzica de început va conține fragmente din La Traviata sau Madame Butterfly, urmând ca mai apoi atmosfera să fie întreținută de piese ale unor artiști italieni cunoscuți ( Eros Ramazzotti, Laura Pausini) dar și artiști precum Frank Sinatra sau Dean Martin. Băutura de bază a serii va fi Limoncello(lichior de lămâie), alături de vinuri din podgoriile Toscanei.
9.Prohibition party – organizatorii trebuie să ascundă în toată locația, în cele mai dificile locuri cu putință, bilețele numerotate cu una, două sau trei băuturi alcoolice. Invitații trebuie să găsească bilețelele, fără de care nu își pot procura băutura de la bar. Cel care găsește biletul auriu cu marele premiu, va primi pentru el și prietenii săi trei sticle de alcool.
10.Vestul sălbatic – este petrecerea unde nisipul sau plantele precum cactușii sau yucca animă decorul. Pe ecranele din locație rulează filme vechi despre cowboys, călăreți, duele, iar invitații își fac apariția îmbrăcați în cowboys respectiv cowgirls, având ghete cu pinteni, veste și pălării. Barmanii servesc în principal tequila cu sare și lămâie, iar atmosfera este întreținută de ritmuri country.
sursa: – http://www.ziarulring.ro/stiri/life-inedit/207759/Cele-mai-SURPRINZATOARE-10-idei-de-petreceri-tematice-

 

Petreceri tematice