Bine aţi venit !

… pe pagina noastră web destinată evenimentelor speciale. Considerăm acest site un  început de drum, care oferă clienților informațiile de care au nevoie la prima privire plus o serie de idei creative.

  • Cine suntem?

  In primul rand suntem agentie  organizatoare de evenimente in Brasov, insa putem organiza evenimente oriunde in tara. 

Prin experiența acumulată din 2004 și până în prezent, vă propunem o varietate de pachete care să se potrivească cu bugetul și cerințele dumneavoastră, de la servicii complete de organizare  până la a oferi ajutor în găsirea colaboratorilor perfecți.

 Calitatea serviciilor oferite de noi și numărul mare de clienți ne-au propulsat în topul firmelor de profil din zona.
 Un nume de marcă se construiește în timp; noi am muncit cu pasiune pentru a crea și păstra numele de „Tent4event”!

Suntem o  companie cu experiență de peste 10 ani  în domeniul organizării de evenimente, vă oferă  produse, servicii și echipamente de calitate superioară, echipa formată din specialiști lucrând cu seriozitate și promptitudine pentru fiecare eveniment, asigurându-se că va fi  un succes complet.

Tent4Event  – specialista in organizarea de evenimente, vă pune la dispoziție corturi  de nunta, corturi pentru evenimente  corporate (inaugurări, conferințe, seminarii), evenimente personale (nunți, petreceri aniversări) și evenimente publice  (spectacole, târguri, expoziții).

  • Ce putem oferi:

  Aveţi un eveniment deosebit şi vreţi să fie spectaculos ? Foarte bine, să începem  chiar de la intrare, de la primul pas făcut într-un spaţiu ales, deja de aici fiecare amănunt contează, fiecare detaliu ales de dumneavoastră trebuie scos în evidenţă pentru a-şi aduce aportul la crearea unui eveniment unic şi inedit.

Tent4event vine în intâmpinarea cerinţelor dumneavoastră cu o gamă largă de posibilităţi de aranjare şi decorare a sălilor sau spaţiilor alese pentru petrecere, de orice gen ar fi aceasta, făcând din orice decor normal ceva inedit şi spectaculos.
Miracolul se poate întâmpla dacă elementele de decor sunt realizate şi aranjate la cel mai înalt grad de perfecţiune.

Dacă veţi apela la serviciile noastre vă garantăm un ambient deosebit atât prin rafinament şi eleganţă perfecte pentru evenimentul sărbătorit.

Pentru noi nu contează forma evenimentului, pornind de la o petrecere pentru copii, o nuntă, o petrecere a burlacilor, un eveniment corporate, un cocktail, o petrecere privată sau doar aveţi nevoie de baloane, atificii, sau orice altceva pentru petrecerea dumneavoastră.  Compania noastra specializata in organizare de evenimente va oferă tot sprijinul de care aveti nevoie. Vom încerca să vă îndeplinim toate dorinţele legate de aranjamente, decoruri, sau orice idee care poate fi pusă în practică penru a creea atmosfera perfectă. La acest lucru adăugăm un înalt grad de execuţie seriozitate şi confidenţialitate.

 

Tent4event contribuie la realizarea ideilor dumneavoastră şi la decorarea petrecerii care să fie cât mai aproape de visurile dumneavoastră.